Hirdetés

Renoválásra szorul az FBI védelme



|

Hirdetés

Ez az egyik fő észrevétele annak a jelentésnek, amit az elmúlt héten hozott nyilvánosságra az Amerikai Védelmi Minisztérium vizsgálóbizottsága. A 178 oldalas dokumentum szerint egy 1990-ben végzett vizsgálat során talált 11 komoly védelmi hiba még a mai napig is megtalálható a hivatal rendszereiben. Korábban már lezajlott egy fejlesztés, az FBI főhadiszállásán és adat központjában, hogy biztonságosabbá tegyék a nyomozásban és az adminisztárcióban használt számítógépes rendszereket. De a jelentés szerint több biztonsági rés is nyitva maradt. Ezek a több helyen is előforduló hiányosságok az mutatják, hogy a múltban a szervezet vezetői nem fordítottak kellő figyelmet a számítógépes rendszerek biztonsági fejlesztésére. A vizsgálóbiztos elkerülhetetlennek tartja, hogy az FBI tegyen azonnali lépéseket további fejlesztések irányába, saját, speciális eljárások kidolgozásával, ezzel is biztonságosabbá téve a rendszerüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.