Hirdetés

Részletek a Media Center frissítésről



|

Hirdetés

A Microsoft az elmúlt két évben szeptember-október rendezvényeket tartott, hogy a karácsonyi vásár előtt bemutassa új Media Center termékeit. 2002-ben mutatták be az első Windows XP Media Center Edition verziót, tavaly pedig a frissítést, a Media Center 2004-et. Az idei rendezvény a Los Angeles-i Shrine Expo központban lesz, ahol a tervek szerint Bill Gates is előad. A cég partnerei, így a HP és a Gateway is ott lesz a résztvevők között. A Microsoft szóvivője megerősítette, hogy az idei rendezvény október 12-én lesz, és hogy Gates is beszélni fog, más részletet nem volt hajlandó elárulni.

A WinXP Media Center új frissítése, kódneve Symphony, már hónapok óta béta tesz fázisban van, és várhatóan Media Center Edition 2005 néven kerül majd forgalomba. A frissítés számos új funkciót kapott, így a korábbinál több hordozható médialejátszót támogat, DVD-t ír, HDTV támogatást kap és feljavított felhasználói felületet, de a kulcselem a vezetéknélküli technológia támogatása, ezen belül is a Media Center Extender technológia, amely lehetővé teszi, hogy kábel nélkül lehessen csatlakoztatni a TV-t a Media Center PC-hez. A technológiáról először Bill Gates beszélt a januári CES-en Las Vegasban. Akkor azt ígérte, hogy év végéig a Dell, a HP, a Gateway és a Samsung is kijön a technológiát magában foglaló eszközökkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.