Hirdetés

SCEI: tisztítani kell a PS2 lézerlencséit



|

Hirdetés

Számos japán játékos panaszkodott arra, hogy a Gran Turismo nevű játék harmadik része nem indul el a konzolon. Mint a Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) képviselői azóta közölték, a problémás konzolok a legelső szériából származtak, és az egyéves használat alatt olyannyira elszennyeződött DVD meghajtójuk lézerlencséje, hogy a GT3 lemezén lévő rengeteg adat elolvasására már nem képes velük a konzol. A megoldás a kereskedelmi forgalomban kapható DVD lencsetisztító eszközök alkalmazása, amely feltehetően előbb-utóbb az újabb, többek között Magyarországra szállított PS2 szériáknál is szükséges lesz. Mindez természetesen függ attól, hogy az adott felhasználó mennyire ügyel a meghajtó és a lemezek tisztaságára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.