Hirdetés

Siemens-Universal társulás



|

Hirdetés

A Siemens fejlesztette ki azt a szoftvertechnológiát, amely lehetővé teszi a video tartalmak elérését mobilhálózatokon, és amelyet a cég már hónapok óta kínál ügyfeleinek, közölte Marion Bludszuweit, a Siemens ICM csoportjának szóvivőnője. A német mobilszolgáltató, a T-Mobile már telepítette is a szoftvert. Ahhoz, hogy egy új mobil adatszolgáltatás, mint amilyen a streaming video is, sikeres legyen, szorosan együtt kell működnie a technológia és a tartalomszolgáltatónak, vélekedett Wolfram Winter a Universal filmvállalat német filiáléjának ügyvezető igazgatója. Az egyik első film, amely megtekinthető lesz mobiltelefonon is, a „Shocking Shorts” lesz, de az első csomagban számos más film is lesz még. A filmeket olyan készülékeken lehet megtekinteni, amelyek képesek kezelni a video üzeneteket, vagyis amelyek csomagkapcsolt GPRS vagy 3G technológiákhoz készültek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.