Hirdetés

Szeptemberig tart az NTT DoCoMo 3G próbaüzeme



|

Hirdetés

generációs mobilhálózatát. A szolgáltatás májusra tervezett indítása a legújabb hírek szerint csak részleges lesz, a cég ugyanis csak korlátozott számú felhasználó számára teszi elérhetővé a szolgáltatást, és nekik is csak tesztelési szándékkal. A társaság szóvivőnője szerint technikai problémáról szó sincs, de a társaság a lehető legjobb szolgáltatást szeretné nyújtani, amihez elengedhetetlen a próbaüzem, amely során fény derül az esetleges hiányosságokra és hibákra. A kép- és videóinformáció továbbítására, és nagysebességű adatkapcsolat létesítésére alkalmas 3G hálózati szolgáltatás szeptembertől lesz bárki számára elérhető Japánban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.