Hirdetés

Szupervékony Sony fényképezőgép



|

Hirdetés

A Cyber-shot DSC-T1 a Sony legújabb képalkotó processzorát tartalmazza, amely a korábbiaknál 30 százalékkal alacsonyabb energia-felvétellel üzemel. Az éledési idő szintén kedvezően módosul, a lencsevédő félrecsúsztatása után a készülék egy másodperc múlva készen áll teljes felbontású képek készítésére. A fejlesztés során 0,009 másodpercre lecsökkentett újraéledési idő és a 0,29 másodperces zárkésleltetés még élvezetesebbé teszi a fényképezést, emellett a készülék négy képből álló sorozatfelvételek készítésére is alkalmas. Az új nagyító üzemmóddal akár 1 cm-ről is készíthető makró felvétel. Az LCD kijelzőn megjelenő tárgy képe akár 3,3 szorosára nagyítható, s ezáltal az egyébként szabad szemmel nehezen észrevehető részletek is jól láthatóak.
A Cyber-shot DSC-T1 kivételes jellemzője a nagy méretű, 2,5 hüvelykes Hybrid LCD kijelző, ami a készülék hátlapjának kétharmadát foglalja el. A memóriából egyidejűleg akár 16 indexkép is megjeleníthető a képernyőn.




A Cyber-shot DSC-T1 modellben a digitális képek tárolása a Memory Stick Duo és Memory Stick PRO Duo adathordozón történik. A készülék tartozékai között megtalálható egy Memory Stick adapter, amely által a fényképezőgéppel készített és a Memory Stick Duo-n tárolt képek a hagyományos méretű Memory Stick olvasóval rendelkező készülékeken is megtekinthetőek. A DSC-T1 másik tartozéka a kényelmes USB bölcső, amely egy PC-hez vagy más berendezéshez (például televízió) történő csatlakoztatásra, valamint az akkumulátor újratöltésére használható. Emellett a fényképezőgép egy USB 2.0 csatlakozóval is rendelkezik, amely a számítógéphez való kapcsolatot egyszerűsíti le.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.