Hirdetés

Telt ház az LG Freestyle Motocross Show-n



|

Hirdetés

Tizenegy profi versenyző halált megvető bátorsággal küzdött az arénában egymás ellen, s nem utolsó sorban a gyönyörű magyar háremhölgyekért, akik a legjobbakat kényeztették hastánc bemutatóval a rögtönzött ‘magyar’ háremben. Andy Bell (CAN), Alex Blössel (GER), Brian Foster (USA), Hujber Péter (HUN), Jake Windham (USA), Jeff Fehr (CAN), Luca Zironi (ITA), Morgan Karlsson (SWE), Petr Kuhar (CZE), Petr Pilat (CZE), Reagen Sieg (CAN) mutatványai után tombolt a közönség. A hetedik alkalommal megrendezett LG Mobile Freestyle Motocross versenyen Magyarország színeiben Hujber Péter kápráztatta el nézőit lélegzetelállító bemutatójával. A közönség egyemberként drukkolt Hujónak, aki annak ellenére, hogy a futam előtt rosszul lett, az injekciós kezelésnek köszönhetően a mezőny legjobbjai között végzett.

A speciális kamionokból összeállított rámpák a korábbi földből épített ugratók helyett a legmodernebb megoldást jelentik ebben az extrém sportágban. Az ugrások veszélyességét csak növelte az a tény, hogy az ugrató és a kamion fölé helyezett rámpa között a versenyzők egy hibás röpte esetén a betonra vagy a fém padkákra estek volna. A rendszeres látogatók így még inkább értékelték az igen precízen végrehajtott lélegzetelállító ugrásokat. A pálmát Alex Blössel vitte, aki 3 hátraszaltót is bemutatott 90mp-es futamában. A sikeres esemény megerősítette az LG vezetőségét abban, hogy első lépést megtéve mint, a Motocross Freestyle Show legnagyobb és egyben névadó szponzora továbbra is támogassa az extrém sportágakat, valamint tehetséges versenyzőit. Az LG már hosszú ideje megkülönböztetett figyelmet szentel az extrém sportok világának, hiszen több éve támogatja a világhírű LG Action Sports World Championships eseményt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.