Hirdetés

Terminator 2 Windows Media 9 formátumban



|

Hirdetés

Júniusban jelenik meg a Terminator 2 új DVD-változata, a Terminator 2: Extreme Edition, amely a film nagyfelbontású (1920 x 1080 képpontos) változatát WMV 9 formátumban, Dolby Digital 5.1 EX hanggal tartalmazza. Ez nagyjából hatszorosa a nomrál DVD-felbontásnak, ezért lejátszása is komolyabb teljesítményű, Pentium 4 alapú számítógépet igényel majd.

Tavaly nyáron a formátum bemutatkozására rendezett eseményen a Microsoft a Múmia visszatér (The Mummy Returns) és a Disney-féle Dinosaurs filmek hasonló felbontású, elképesztő minőségű változatának bemutatásával demonstrálta a formátum képességeit. A WMV 9 nagyon magasra teszi a lécet a filmkódolás terén, ám ma még alig néhány DVD-lejátszó támogatja, így jobbára még PC szükséges a szuperfelbontású filmek lejátszásához. A hamarosan érkező hardvertámogatásig a Windows XP Media Center tulajdonosok használhatják ki leginkább az ilyen lemezek előnyeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.