Hirdetés

Tudományos számológéppel frissül a Google keresője



|

A jövőben a keresősáv alatt nem csak a matematikai műveletek végeredményei jelennek meg.

Hirdetés

A régi számológépek létjogosultsága egyre csökkenőben van a különféle alkalmazásoknak köszönhetően, illetve amiatt is, hogy a legtöbb műveletet a Google keresősávja is képes megoldani. Ez a jövőben még inkább ebbe az irányba halad, ugyanis a Google ezúttal egy 34 gombos, tudományos számológéppel frissíti a keresőjét.

 

Eddig ha beírtuk a keresőmezőbe a "2+2" kifejezést, akkor a találatok fölött kaptuk meg a végeredményt. A jövőben ehelyett egy hasznos számológép jelenik meg fehér-szürke színekben, amely további (és egyben komolyabb) számolások elvégzésére is alkalmas.

 

A frissítés a mobilos böngészőkben is működik majd, továbbá a Desktop Voice Search-öt is támogatja. Az újdonság egyelőre még csak a google.com-on keresztül érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.