Hirdetés

Túl nagy a rend



|

Hirdetés

De a Windows XP alatt hiába hagyom a programjaimat szanaszét, a legközelebbi betöltéskor ismét rend fogad. Szeretném visszakapni az ablakaimat indítás után is.Ezt a funkciót a Microsoft mérnökei módosították, ugyanis egyes esetekben meghosszabbította a betöltési időt. Ha esetleg egy lemezt is eltávolítottunk a meghajtóból, akkor a Windows hibás működést eredményezhetett. Ezért az XP-ben már alapértelmezés szerint ki van kapcsolva ez a funkció. De kívánság szerint visszaállítható a korábban megszokott állapot.

Nyissuk meg a Vezérlőpulton a Mappa beállításai panelt. A megjelenő ablakban válasszuk a Nézet oldalt, majd a Fájlok és mappák csoportban jelöljük be a Bejelentkezéskor korábbi mappaablakok helyreállítása előtti négyzetet. Újraindításkor már az előzőleg nyitva hagyott ablakok fogadnak bennünket.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.