Hirdetés

Új iPod a Newsweek címlapján



|

Hirdetés

Az új iPod kisebb lesz, mint a régi modell, de nem annyira, mint a mini. Eltűnt a négy gomb, a vezérlést a mini kattintó kerekére bízták. A lejátszó csúcskapacitása maradt 40 gigabájt, de kapható 20 gigabájtos modell is. Hosszabb ideje pletykálnak 60 gigabájtos verzióról, de ez egyelőre nem jelent meg. Újdonság az is, hogy az Apple már nem kínál 15 gigabájtos modellt, a 20 és 40 gigabájtos modellek árát pedig jelentősen csökkentik: az USA-ban a 40 gigabájtos ára 399 dollár, a 20 gigabájtosé 299 - ami 100 dolláros engedményt jelent.




Az Apple közlése szerint az újgenerációs iPod telepélettartama 50 százalékkal, 12 órára nőtt, amit nem nagyobb akkumulátorral, hanem energiatakarékossággal oldottak meg. Megalapozatlannak bizonyultak színes iPodokkal kapcsolatos pletykák, az Apple és a felhasználók is ragaszkodnak a fehérhez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.