Hirdetés

Új tarifacsomagok kisvállalkozóknak a Vodafone-tól - a cégen belüli hívások percdíja 0 forint!|

Hirdetés

A megvásárolt percek felhasználása a munkatársak között megosztható. Zárt csoport opció igénylése esetén pedig a cégen belüli hívások percdíja 0 forint. A kisvállalkozások telefonszámláinak csökkentését elősegítő tarifacsomagokat hozott létre a Vodafone. A Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagokkal a kisvállalkozások előre vásárolhatnak meghatározott számú percet, melyet adott számú SIM kártya között automatikusan megoszthatnak. Az előre megvásárolt percek a Vodafone 1500 tarifacsomagnál maximum 8, míg Vodafone 2500 esetében 2-15 előfizetés között kerülnek elosztásra. A Vodafone 1500 havi előfizetési díja 25 200 forint, míg a Vodafone 2500 esetében 42 000 forint a havi előfizetési díj. A Vodafone új tarifacsomagjaival az előfizetők bármely időszakban, vezetékes és mobil hálózatokba egyaránt telefonálhatnak. A számlázás a Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagoknál perc alapon történik. A Vodafone 1500 és 2500 tarifacsomagok mellé igényelhető a Zárt csoport opció, mellyel a csoport tagjai 0 forintért beszélhetnek egymással. A Zárt csoport opció havi díja 480 forint SIM kártyánként. Zárt csoport opció igénylése esetén, az opciót az ügyfélnek minden, az előfizetéshez tartozó SIM kártyára meg kell vennie. A Vodafone 1500 és 2500 díjcsomag kizárólag új havi díjas előfizetésként vásárolható meg. A csomagban foglalt előfizetések egy előfizető nevére kerülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.