Hirdetés

Változtatható lesz a Google háttérképe



|

Egy újabb lehetőség a testreszabásra.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt jelentették be, hogy a felhasználóknak lehetőségük lesz változtatni a Google kezdőlapjának hátterén. Eleinte csak az USA-ban tesztelik, de nemsokára nálunk is megjelenik a funkció, aminek segítségével mi dönthetjük el, mit szeretnénk látni az oldal megnyitásakor. Ehhez saját magunk is tölthetünk fel képet, de válogathatunk a Picasán található gyűjteményekből is, ha ott találjuk meg kedvencünket.

 

 

 

 

A régi kinézethez ragaszkodóknak sem kell aggódniuk, mert a testre szabott és a klasszikus nézet között egyszerű lesz váltani. A beállítást a bal alsó sarokban elhelyezett linken találhatjuk meg – amint elér az újítás hozzánk is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.