Hirdetés

Várhatóan csökkennek az ADSL tarifák



|

Hirdetés

Az összekapcsolási díjak változása remélhetőleg nem csak a vezetékes telefónia piacán okoz majd díjcsökkenést, hanem az ADSL szolgáltatások területén is zuhanhatnak az árak.

Bár az összekapcsolási szerződések nem tartalmaznak külön kitételt az ADSL szolgáltatásokra vonatkozóan (pl. konkrét árakra), de ez mindenképpen egy lehetséges út arra, hogy a piacon új nagykereskedelmi ADSL szolgáltatók jelenjenek meg. A már most is piacon lévő ADSL szolgáltatók így azzal tudnának szilárdítani saját helyzetükön, hogy annyira lecsökkentik az ADSL-hozzáférés nagykereskedelmi árát, hogy új létesítendő vállalkozások számára ne érje meg belépni a piacra. A fogyasztónak akár a lecsökentett árak, akár az új piaci szereplők olcsó árai egyet jelentenek: olcsóbb, sokak által megfizethető szolgáltatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.