Hirdetés

Vodafone Tripla tarifacsomag - Beszélj sokat este és hétvégén!|

Hirdetés

A tarifa havi díja 3246 Ft, a fel nem használt percek és SMS-üzenetek a következő hónapra nem vihetők át. A hívások számlázása egy perces egységekben történik. A Vodafone Tripla havidíjas előfizetést kizárólag 2006. május 5-e és július 31-e között lehet igényelni. A Vodafone új tarifacsomagját, a Vodafone Tripla előfizetést kizárólag 2006. július 31.-ig igényelhetik egyéni előfizetők. A tarifacsomag havidíja bruttó 3246 Ft. A számlázás egy perces egységekben történik. A Vodafone Tripla egyszerre három opciót foglal magába: - Esti opció, mely 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz hálózaton belülre és belföldi vezetékes telefonhálózatba, munkanapokon este 21 órától reggel 7 óráig. - Hétvégi opció, mely 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz hálózaton belülre és belföldi vezetékes telefonhálózatba, hétvégén 0-24 óráig. - SMS 100 opció, mellyel 100 darab nem emelt díjas SMS küldhető bármely belföldi hálózatba. A fel nem használt percek és SMS-üzenetek a következő számlázási időszakra nem vihetők át.
A tarifacsomagban szereplő lebeszélhető percek és szöveges üzenetek után a Vodafone Tripla alapdíja szerinti áron számláz a Vodafone. A hálózaton belüli hívások percdíja 18,9 Ft, míg a vezetékes hálózatba irányuló hívások percdíja 28,8 Ft. Más mobilhálózatba egységesen 28,8 Ft-ért lehet hívást indítani a Vodafone Tripla tarifacsomaggal. Most a Nokia 6101 készülék ára Vodafone Tripla előfizetéssel csak bruttó 9990 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.