Hirdetés

Üzleti SSD-k a Hitachitól



|

A gyártó az Ultrastar SSD400S szériával az üzleti szektort célozza meg.

Hirdetés

A Hitachi Global Storage Technologies bemutatta legújabb SSD-családját, az Ultrastar SSD400S-t. Az üzleti célú felhasználásra szánt adattárolók 34 nm-es SLC NAND Flash memóriát használnak az IM Flash Technologiestől (utóbbi a Micron és az Intel együttműködéséből született).

 

Az új SSD-k kétféle méretben lesznek elérhetőek. A 2,5 hüvelykes meghajtók 6 gigabit per másodperces SAS (Serial Attached SCSI) interfészt használnak, míg a 3,5 hüvelykes típusok 4 gigabites Fibre Channelt (FC). A kisebbik SSD-k esetében másodpercenként 46 000 művelet végezhető, 535 és 500 MB/s maximum olvasási és írási sebesség mellett; míg a 3,5 hüvelykes SSD-k másodpercenként 13 000 műveltre képesek, adatátviteli sebességük 390 és 340 MB/s.

 

A tervek szerint az üzleti SSD-ket 100, 200 és 400 gigabájtos kapacitásban készítik majd, egyelőre még csak tesztpéldányokat szolgáltat a Hitachi. Az öt év garanciával érkező Ultrastar SSD400S széria tömeges termelése csak 2011-ben kezdődik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.