Hirdetés

A focirajongók is kapnak közösségi oldalt



|

Most még javában tombol az Eb láz, de a foci iránti rajongásnak nem lesz vége a döntő után. Szerencsére van megoldás a 21. század drukkereinek, hogy megtalálják a közös hangot.

Hirdetés

Éppen a napokban írtunk arról, hogy milyen egyedi közösségi oldalak akadnak még a világhálón, elvégre akadhatnak olyanok, akik szeretnének az egyre mohóbban terjeszkedő Facebook valami kicsit személyesebb fórumon ismerősöket keresni.

Most főként azok örülhetnek, akik a labdarúgás szerelmesei, hiszen a Kyck nevet viselő közösségi kezdeményezés nekik hozza el a Kánaánt. Társoldalunk, a Kockafoci mutatja be részletesen a mobil rendszerre is optimalizált oldalt, ráadásul egy hosszas videó segítségével a működését is megismerheted - kattints ide a Kyck bemutatójához.

Ha pedig már szóba került a sport iránti rajongás, és az Eb, akkor jogsan merül fel a kérdés: a csütörtöki Kockafoci TV adását láttad már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.