Hirdetés

Az Instagram kinőtte a Twittert



|

400 millió felhasználóval büszkélkedhet az Instagram.

Hirdetés

Egyre többen használják az Instagramot, amit jól jelez, hogy a szolgáltatást havonta immáron legalább 400 millióan veszik igénybe. 

Hirdetés

Ez csak decemberhez képest 25 százalékos növekedést jelent, és messze lekörözték a Twittert is a 316 millió felhasználójával. 

Az Instagram azt mondja, hogy az új emberek leginkább Európából és Ázsiából érkeztek. 

Mindez komoly mérföldkő, hiszen ha visszaemlékszünk 2012-re, meglepő volt, hogy a Facebook 1 milliárd dollárt adott az árbevétellel alig rendelkező, 30 millió felhasználós appért. 

Azóta a Facebook ugyanilyen stratégiával vásárolgat, amire remek példa volt a WhatsApp és az Oculus VR is. Azóta mind többé-kevésbé függetlenül működhet tovább. 

Ez a hozzállás az egyik legnépszerűbb Facebook-szolgáltatássá emelte az Instagramot, ráadásul a macskás és vacsorás fotók mellett a világ legnagyobb márkái is előszeretettel költöznek a platformra, legyen szó mondjuk divatról vagy filmekről. 

Az Instagram lassan, de hirdetési lehetőségeket is elkezdett kínálni - az eredményekkel pedig elégedettek a cégnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.