Hirdetés

Ingyenes közösségi segéd a webes Gmailhez



|

A Smartr Inbox mindig megspórol egy utat, képben lehetünk ismerőseinkkel kapcsolatban.

Hirdetés

A Smartr Inbox okosabbá teszi a Gmailt. No nem azért, mintha annak webes felülete nem tartalmazna elég okosságot, inkább úgy, hogy átlépi a különféle cégek e-mail és közösségi szolgáltatásainak határait. Akinek Smartr Inbox van a böngészőjében, az mindent egy helyről láthat.

 

Ez a hely a Gmail fiók, illetve böngészőnk, ide kell telepíteni a bedolgozót, ha szeretnénk használni. (Jelenleg a Chrome, Firefox és Safari támogatott, az Internet Explorer nem!) A regisztrációt követően ingyenesen használható és automatikusan települő modul konkrétan az ismerőseinkkel kapcsolatos Yahoo Mail, Facebook, LinkedIn és Twitter információkat fogja össze egy elegáns jobb oldali eszközsávon. Pontosabban ezek közül azokat, melyekhez engedélyt adunk, hogy a Xobni alkalmazásai futhassanak a profiljainkon.

 

 

Az oldalsáv mindent előás arról, akivel levelezünk (feltéve, ha egymás ismerősei vagyunk a különféle szolgáltatásokban). Láthatjuk a legutóbbi hozzászólásokat, tweeteket, közös dolgokat és a köztünk fennálló kommunikációs előzményeket. Mi is küldhetünk üzeneteket a szolgáltatásokba. Jó lenne Google Talk és Google+ támogatás, de sajnos az egyelőre nem áll rendelkezésre.

 

Akit érdekel a téma mobilon is, az letöltheti a Smartr Contacts by Xobni alkalmazást és telefonról veheti igénybe a Xobni szolgáltatását. Elérhető a Xobni Outlook kiegészítője is, ami a Microsoft levelezőjéhez nyújt szociális „kitekintést”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.