Hirdetés

Kiszúrt a Telegrammal az Instagram



|

A profilokban innentől nem lehet Telegrammal vagy Snapchattel kapcsolatos hivatkozás.

Hirdetés

Az Instagram úgy véli, hogy a tervezésekor nem a hivatkozásokat állították a középpontba. Éppen ezért eltűnnek a kövess és vegyél fel jellegű linkek a profiloldalakról, ha azok a Telegramra vagy a Snapchatre mutatnak. 

Hirdetés

Furcsa módon a más jellegű hivatkozások továbbra is működnek, vagyis a blogok, a YouTube-videók és az iTunes-oldalak engedélyezettek maradnak. 

A Telegram szerint a történet hátterében a Facebook áll, amely már a WhatsAppnál is blokkolta a Telegramhoz köthető linkeket, bármilyen magyarázat nélkül. 

Az Instagramon a LinkedIn, a Twitter, a Facebook, a VK és a Periscope linkjei továbbra is működnek. 

A Telegram gyors ütemben növekszik, és egy ideje appon belüli képszerkesztést is lehetővé tesz. A funkció megjelenésekor napi 35 millió képet osztottak meg az üzenetküldőn, míg az Instagramon 70 milliót. A jelek szerint az Instagram riválist lát a Telegramban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.