Hirdetés

Nem vagy celeb, ezért nem streamelhetsz a Facebookon



|

A Periscope és a Meerkat is a Facebook célkeresztjébe került.

Hirdetés

Aki élőben szeretné streamelni az életét, az sok megoldásból választhat. Ott van a népszerű Meerkat vagy a Periscope. Aki pedig gazdag és híres, az ezentúl a Facebookon is megteheti

Hirdetés

A celebek immáron videóban streamelhetnek magukról a Facebook Mentions nevű alkalmazás Live funkciójának hála. 

Aki nem hallott az appról, ne legyen meglepődve. Csak az iOS-en érhető el hírességek, sportolók, zenészek és politikusok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a rajongóikkal. Csak kevés visszaigazolt ember használhatja. 

Amikor egy stream elkezdődik egy követett hírességtől, a videó közvetlenül a hírfolyamban jelenik meg. Ezeket is lehet kommentálni, lájkolni és megosztani. 

 

 

Live streamre készül többek között Dwayne "The Rock" Johnson, Serena Williams, Luke Bryan, Ashley Tisdale, Lester Holt, Martha Stewart és Michael Bublé is.

A Facebook ezzel elsőként élő hírforrás lenne a celebekről, később pedig minden bizonnyal az átlagemberek kezébe is ad élő streamelési lehetőséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.