Hirdetés

E-könyv-olvasó színes LCD-kijelzővel



|

Noha a színes elektromos tinta sikeres, végfelhasználói elterjedésére még várnunk kell, a Paradigm Shift bemutatta új, színes e-köny-olvasóit, amelyekbe LCD-kijelzőt épített.

Hirdetés

 

paradign-p-s-7-e-reader_1.jpg
A színes, elektronikus tintával kapcsolatban már voltak próbálkozások, a tömeges gyártásra azonban még nem került sor egyik esetben sem. Ha viszont ehelyett megelégszünk az alacsony energiafogyasztású LCD-kijelzőkkel is, akkor a Paradigm Shift új e-könyv-olvasója jó választás lehet.


A gyártó egy 5 és egy 7 hüvelykes modellt mutatott be (EER-051 és EER-071WF), mindkettőbe az imént említett megjelenítő került. A kisebbik változat 1 gigabájt beépített memóriát kínál, SD kártyával bővíthető, képes MP3 fájlok lejátszására, és majdnem az összes e-könyv formátumát ismeri.


A 7 hüvelykes verzió már 2 GB memóriával lesz kapható, és mivel Windows CE operációs rendszer fut rajta, ezért az Office-fájlokkal is megbirkózik. Az Egyesült Államokban februártól kapható e-readerek 150, illetve 200 dollárba (28 000 és 38 000 forint) kerülnek majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.