Hirdetés

Elkészült a Prometheus folytatásának a forgatókönyve



|

Ridley Scott már megírta a Prometheus két következő részét.

Hirdetés

Az Empire magazin beszámolója szerint Ridley Scott elkészült a Prometheus folyatásának a forgatókönyvével. A tavalyi filmet komoly dicséretekkel illető Scott azt mondja, nem csak a Prometheus 2-t írta már meg, tulajdonképpen a következő két film is megvan. Ezek 2014-ben és 2015-ben jelennek majd meg. 

Hirdetés

Scott úgy gondolja, hogy szerinte túl sokáig hagyta cserben a sci-fi világát, a Prometheus azonban remek élmény volt a számára. A második résszel hamarosan elkezdhet kiteljesedni az ígéretes ötlet, amelynek az első részében Noomi Rapace, Charlize Theron, Michael Fassbender és Idris Elba szerepeltek. 

Mivel a Prometheus több kérdést tett fel, mint amennyit megválaszolt, a végét pedig akárhogy lehetne folytatni, ezért gyakorlatilag a lehetőségek korlátlanok az 1979-es Alien-világot idéző környezetben. 

Ridley Scott nevével kapcsolatban mostanában az Exodus, a The Forever War, a Brave New World és még a Blade Runner folytatása is felmerültek, mint közelgő újdonságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.