Hirdetés

Filmajánló - A hangok a fejedben



|

A Pixar most debütáló, vadonatúj animációs filmje, az Agymanók garantáltan elvarázsol majd!

Hirdetés

Az év garantáltan egyik legjobb animációs filmje megérkezett a CineStar ajánlásával, de akadnak alternatívák is egy vérfagyasztó horror és egy népszerű HBO-s sorozatból készült mozi képében.

Hirdetés

Agymanók (Inside Out)

Vajon mi lehet egy fiatal lány fejében? Riley és a fejében élő érzelmei hamarosan új kihívások elé kerülnek, amikor apja új munkája miatt a nyugodt kertvárost San Fransisco nyüzsgésére kell cserélnie. Legfőbb érzelme, Derű hamarosan összetűzésbe keveredik a többiekkel, Bánattal, Haraggal, Majréval és Undorral, akik mind másként látják a beilleszkedéshez vezető utat. A Toy Story 3 és a Némó nyomában alkotói új animációs csodával igyekeznek elvarázsolni a közönséget, mégpedig az animációs filmeken edződött Pete Docter (Szörny Rt., Fel!) és Ronaldo Del Carmen rendezőpárossal az élen. Kár lenne kihagyni az év egyik legjobb családi filmjét, az Agymanókat!

 

Törtetők (Entourage)

Az HBO nyolc évadot megélt sorozata 2011-ben búcsúzott el a nézőktől azért, hogy négy évvel később a mozivásznon térjenek vissza a srácok, még nagyobb arccal és problémákkal. Az eredeti szereplők egytől-egyig tiszteletüket teszik az egész estés változatban, mint ahogy Mark Wahlberg is felbukkan önmagát alakítva. A rendezést a szintén a sorozatból ismert Doug Ellin vállalta, aki a forgatókönyvet is lekörmölte a Törtetők új változatához. Akiknek tetszett az eredeti sorozat, azoknak megér egy próbát, még ha a tengerentúli kollégák szerint nem is sikerült emlékezetesre az alkotás.

 

Valami követ (It Follows)

Szörnyű, nyomasztó érzés, amikor azt érezzük, hogy valaki a nyomunkban sétál. Mi van akkor, ha ezt a valakit (vagy valamit) csak és kizárólag mi látjuk? És mi van akkor, ha elkap? Garantált rettegés várja a horror szerelmeseit a tavaly Cannes-ban debütált Valami követ című film vetítésén, ami David Robert Mitchell egyedi elgondolású ijesztgetése. Nem a vértől tocsogó vászon, nem is a hirtelen előugró arcok a legrémisztőbbek, hanem az a megfoghatatlan hangulat, az az érzés, hogy nem vagy egyedül, de a lényt mégis csak te látod. Az egyedüli út, hogy megszabadulj tőle, ha szex útján másnak adod át ezt a terhet. De vajon feláldozható egy másik ember kedvünk szerint? És mi lesz, ha elkapja az újabb áldozatot, akkor megint visszatér? Soha, sehol nem lehetsz biztonságban, mert valami követ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.