Hirdetés

Filmajánló - Damon a Marson



|

Kiemelt premierünkben Matt Damon a Marsra látogat Ridley Scott rendezésében, az egyik legnépszerűbb regény adaptációjában.

Hirdetés

Nem is jöhetett volna jobbkor a Mentőexpedíció, azaz A marsi premierje, hiszen a Nasa a napokban jelentette be, hogy vizet talált a vörös bolygón. Hogy Matt Damon mit talált a helyszínen, az a filmből kiderül, de rajta kívül még két másik film is várja, hogy szórakoztathasson, a CineStar pedig segít választani. 

Hirdetés

Mentőexpedíció (The Martian)

Ridley Scott (Prometheus, Amerikai gengszter) rendező neve sok esetben garancia a minőségre, főleg akkor, ha ezt még olyan nevekkel is sikerül tetézni, mint Matt Damon, Jessica Chastain vagy Jeff Daniels. Az Andy Weir regénye alapján készült Mentőexpedíció a kilátástalanság és a magány olyan szegleteibe enged betekintést, ami teljesen új fénybe helyezi ezeket a fogalmakat, hiszen a főszerepben látható Mark Watney (Matt Damon) a Marson marad teljesen magára, a teljes kilátástalanság lepedőjébe takarózva. Akik kedvelték a tavaly megjelent Csillagok között című alkotást, azok az idei sci-fi slágerben sem fognak csalódni.

45 év (45 years)

Andrew Haigh (Keresem, 5 mérföld) rendezése az örökké tartó szerelmet helyezi a középpontba, mégpedig Kate Mercer (Charlotte Rampling) és Geoff Mercer (Tom Courtenay) szemén keresztül, akik már a 45. házassági évfordulójukra készülnek. Az ünnepi előkészületeket azonban megzavarja egy váratlan levél, amely a férfi egykori szerelmének halálhírével minden régi sebet felszakít, hogy a gondtalan ünnep lassan a halál árnyékában eltűnjön. A 45 év igazi angol dráma, amely egy kapcsolat erejéről és gyengeségeiről, a szerelem és a tisztelet fontosságáról mesél.

Hercegnők éjszakája (A Royal Night Out)

A szörnyűséges második világégés végét megünnepelvén, 1945. május 8-án egész London egy emberként ünnepelt, legyen csak egyszerű közember, vagy maga a brit trónörökös. Julian Jarrold (Jane Austen magánélete, Utolsó látogatás) filmje, a Hercegnők éjszakája a 19 éves Erzsébet (Sarah Gadon) és húga, az akkor még 14 éves Margit (Bel Powley) történetét meséli el azon az éjszakán, amely a hosszú évekig tartó háború lezárását jelentette. A valós eseményre épülő romantikus dráma eltér az igazságtól, és kiterjeszti a kékvérű lányok történetét egy olyan fantáziával, amely a hasonló korú ifjú hölgyek álma: szerelem és boldogság, amely nem ismer határokat és nem érdekli a rang sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.