Hirdetés

Instant kultfilm: hatalmas siker a Sharknado



|

A Syfy cápás-tornádós-láncűrészes tévéfilmjének harmadik vetítését 2,1 millióan nézték.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög a Sharknado-machine: a Syfy „képtelenül szórakoztató” horrofilmje szombaton este nem kevesebb, mint 2,1 millió nézőt ültetett le a képernyők elé Amerikában. A filmet – amelynek már a trailere is hatalmas sikert aratott az interneten – július 11-én mutatta be a kábelcsatorna; a premiert 1,4 millióan, az első ismétlést pedig 1,9 millióan nézték.

A mozi a hirdetők számára különösen fontos 18-49 éves nézők között is tarolt: ebből a korosztályból 791 ezren látták. A Syfy kimutatása szerint a Sharknado szombati adása a csatorna történetének „legnézettebb ismétlése” volt.

 

A máris kultfilmnek számító horrort utoljára augusztus 22-én tűzi műsorára a csatorna. A rajongóknak nem kell búsulniuk: augusztus 2-án néhány „válogatott moziban” is vetíteni fogják, a producerek pedig már javában dolgoznak a második rész előkészítésén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.