Hirdetés

Kiadás előtti zenét osztogat a Samsung



|

Az első 1 millió kiválasztott készülékkel rendelkező hamarosan megkapja Jay-Z új albumát.

Hirdetés

Tim Burton, Seth Rogan és Paul Rudd után a Samsung sajtósai újabb sztárral kötöttek üzletet némi reklámozás erejéig, ugyanis a Galaxy S III, Galaxy S4, továbbá Galaxy Note II okostelefonokkal rendelkező első 1 millió érdeklődő 72 órával a bolti megjelenés előtt megkapja Jay-Z új albumát.


A Magna Carta Holy Grail című korongot a „Magna Carta” egyéni alkalmazáson keresztül lehet majd letölteni, amely június 24-én válik elérhetővé a Google Play Store-ban. A programot gyorsan installáló első 1 millió felhasználó elméletileg ekkor kerül majd regisztrálásra, magát az albumot július 4-től lehet majd beszerezni a programon keresztül; itt található egy megjelenési időt mutató visszaszámláló.


Az első 72 órában a számokat csak a programon keresztül lehet majd hallgatni, ám az album bolti megjelenése után elvileg a felhasználók „hordozható” formában is megkapják a komplett anyagot. A The Wall Street Journal értesülései szerint a Samsung 5 millió dollárt fizetett az exkluzív tartalomért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.