Hirdetés

Kiállították a Breaking Bad ikonikus kellékeit



|

Az AMC legnépszerűbb sorozatának kosztümjeit és kellékeit a New York-i Museum of the Moving Image-ben nézhetik meg az érdeklődők.

Hirdetés

Hirdetés

Hogyan lehet bemutatni egy folyamatosan változó, morálisan összetett karaktert néhány jól megválasztott szín, ruhadarab és hétköznapi háztartási eszköz segítségével? Nem könnyű feladat, de Bryan Cranstonek, Vince Gillannek és a Breaking Bad (Totál szívás) stábjának sikerült ez a bravúr.

A rövid idő alatt kultikussá vált sorozat záró évadát vasárnap kezdte sugározni az AMC; Walter White (aka. Heisenberg) visszatérésének alkalmából különleges kiállítást rendeztek a New York-i Museum of the Moving Image-ben.

 

A múzeum több mint 130 ezer filmes és televíziós ereklyét gyűjtött össze. A Breaking Bad-kollekció az 1400 négyzetméteres fő kiállítóteremben kapott helyet; a látogatók a különféle kellékek és kosztümök a forgatások során használt technikai eszközöket is megnézhetik.

Barbara Miller kulturális antropológus, a múzeum kurátora a különös gonddal válogatta össze a tárlat anyagát. A Wired-nek nyilatkozva elmondta: célja az volt, hogy a kiállított tárgyakon keresztül a lehető leghívebben mutassa be a kémiatanárból lett drogbáró „sajátos belső világát”.

A kiállításról készült képeket a Wired oldalán nézheted meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.