Hirdetés

Lady Gaga az űrben koncertezik



|

A szupersztár 2015-ben, a Virgin Galactic űrhajójának fedélzetén fog egyszámos élő koncertet adni.

Hirdetés

Lady Gaga hamarosan olyan magasságokba emelkedhet, ahova eddig csak David Bowie vagy will.i.am vágyakozhatott. A US Weekly jelentése szerint az énekesnő 2015 tavaszán az űrben, pontosabban a Virgin Galactic egyik űrhajóján fogja előadni egyik számát.

A földön kívüli koncertet az új-mexikói Spaceport America űrrepülőtéren rendezett háromnapos Zero G Colony zenei fesztivál keretében adja majd Gaga. Az űrhajókikötőt a Virgin Galactic és a SpaceX használja. A sztár komolyan készül a produkcióra: a The Verge értesülései szerint speciális énekórákat vesz, hogy felkészítse magát a szokatlan körülmények közötti danolászásra, és egy „nevetséges[en nagy összegű] életbiztosítást is kötött”.

Hirdetés

A Sir Richard Branson által Virgin Galaxy már eddig is számos sztárt megnyert magának, többek között Justin Bieber, Leonardo DiCaprio és Ashton Kutcher is befizetett a cég 250 ezer dollárba kerülő űrutazására.

Lady Gaga nem az első ismert nemzetközi sztár, aki „űrzenét” csinál. Will.i.am tavaly a Curiosity rover segítségével egy, a Mars felszínéről sugárzott rádióadás keretében mutatta be Reach for the Stars című slágerét, Chris Hadfield űrhajós pedig az ISS nemzetközi űrállomáson rögzítette Jewell int he Night című számát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.