Hirdetés

Most Ön is híressé válhat!



|

Hírnevet és akár Hollywoodi utat nyerhet, ha indul amatőr videoklippjével a Pinnacle filmszemlén. A munkához nem kötelező Pinnacle termékeket használni, sőt, ingyenes szerkesztőszoftvert is biztosít a Pinnacle.

Hirdetés

 

contestweb2.jpg
A nemzetközi zsűri bátorítja a résztvevőket, hogy eredeti ötletekkel, alapos kidolgozással induljanak, legyen szó kitalált TV műsorról, fiktív termék reklámjáról, saját zenei klippről, sajátos sporteseményről vagy történelmi események dokumentálásáról. Értékelésükben a forgatókönyv eredetiségét és érthetőségét, a rendezői munkát valamint az érzelmi hatást is figyelembe veszik. Országonként egy legjobbnak járó díjat ítélnek meg annak a pályaműnek, mely legtöbbet mutatta fel mindhárom szempontból. Számos értékes tárgynyeremény mellett Európa legjobbja számára tartják fent az egy hetes Hollywoodi utazást.

 

 

A Pinnacle komoly részesedést mondhat magáénak a házi videodigitalizáló és -szerkesztő megoldások piacán Studio és Dazzle hardver- és szoftvertermékeivel. Mégsem csak a cég termékeivel készített alkotásokkal nevezhetünk, hanem bármilyen technikai módszerrel készült videóval. Ha nem rendelkeznénk a szükséges szerkesztőszoftverekkel, akkor letölthetjük és használhatjuk a Pinnacle Studio 10 Plus kipróbálható változatát, vagy – kisebb méretű anyagokhoz – a Studio ingyenes, on-line átiratát. A böngészőben futó, telepítést nem igénylő programmal vághatunk, feliratokkal és áttűnésekkel, egyszerűbb effektusokkal gazdagíthatjuk művünket. Megjegyzendő, hogy a maga nemében egyedülálló szoftvermegoldás az on-line studio, érdemes kipróbálni.

 

webeditor2_.jpg

 

A magyar nyelvű oldalon számos hasznos trükköt, tippet is olvashatunk, mely főként kezdők számára jelent majd komoly segítséget a fotók és videofelvételek készítésében, szerkesztésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.