Hirdetés

Mozi24 videóbemutató



|

Széles adatbázissal rendelkezik az androidos Mozi24 applikáció, ami moziba járóknak igazi kincs lehet. Megnéztük, hogy mire képes a szoftver.

Hirdetés

Számos mozis alkalmazással találkozhatunk az Android Marketen, amelyek bőséges vagy kevésbé bőséges információval szolgálnak az adatbázisukban lévő mozgóképekről, de kevés olyan szoftver bújik meg közöttük, amely magyarul is beszél vagy adott esetben magyar kezek közül került ki és a hazai mozik életével foglalkozik. A mozi24 ilyen, amelynek a leírását a fentiekben már röviden vázoltuk is. A videónkból megtudhatja, hogy ezen felül mire képes a mobil applikáció!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.