Rodriguez sorozatot készít az Alkonyattól pirkadatigból



|

A szériát a rendező saját kábelcsatornája, az év végén induló El Ray Network fogja műsorára tűzni.

Robert Rodriguez televíziós sorozatot készít saját 1996-os kultfilmjéből, az Alkonyattól pirkadatigból. A Harvey Keitel, George Clooney, Quentin Tarantino és Juliette Lewis főszereplésével készült mozinak időközben két folytatását is bemutatták.

A szériát, amelyet afféle „természetfölötti elemeket tartalmazó krimisorozatnak” szánnak, a Rodriguez alapította El Ray Network kábelcsatorna fogja sugározni. Az első tízrészes évadot jövő év elején kezdik forgatni, a történet alapjául az eredeti film forgatókönyve szolgál.

Hirdetés

„A sorozat (…) új karaktereket és háttértörténeteket mutat be, és tovább gazdagítja a mezoamerikai vámpírmitológiát” – írták közleményükben a készítők.

A The Verge értesülései szerint az első két részt maga Rodriguez rendezi majd; a direktor executive producerként is részt vesz a sorozat elkészítésében. Tarantino sajnos sem színészként, sem forgatókönyvíróként nem vesz részt a produkcióban, és Clooney-t is hiányolniuk kell majd a rajongóknak. Az ő karakterét, Seth Geckót egyébként D.J. Cotrona, a GI Joe: Retaliation és a Detroit 1-8-7 sztárja játssza majd.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.