Hirdetés

Twitteren debütált az új Jacko-klip



|

24 óra alatt közel 50 ezren retweetelték az énekes oldalán megjelent postot.

Hirdetés

Az Epic Records tegnap hosszas felvezetést követően tette közzé a Pop Királyának legújabb videoklipjét a néhai énekes Twitter-oldalán.

Hirdetés

Michael Jackson már több mint öt éve távozott közülünk, ám örökségként hátrahagyott kiadatlan dalai még azért rendre sikeresen megtöltenek egy-egy lemezt. Most a legutóbb kiadott posztumusz albumának (az Xscape-nek) az egyik dalához készült el a fent említett történelmi videó, melyben a Pop Királya is feltűnik néhány snitt erejéig.

A Place With No Name című dal eredetijét még 1998-ban rögzítette Jackson, ám a közönség csak három héttel a halála után halhatta először felcsendülni a magával ragadó ütemeket. Az esemény promótálását tweetek sokasága előzte meg a kiadó részéről, melynek egyik lépcsőjeként összegyűjtötték országokra lebontva a közösségi oldalon leggyakrabban megosztott Jacko-videókat.

A Twitter 2012 óta teszi lehetővé a felhasználóknak a videós tartalmak tweetekbe történő beágyazását, ám a mostani volt a világon az első alkalom, hogy egy exkluzív videoklip-premierről csiripelhettek az oldal kismadarai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.