Hirdetés

Utcai művészet, egyszerű dolgokkal



|

Időnként érdemes felállni a gép elől, és befogadóan szétnézni.

Hirdetés

Számítógép előtt ülve jól esik időről-időre járni egyet, és ilyenkor az ember olyan dolgokat tud észrevenni, melyek teljesen hétköznapiak, de minimális kreativitással érdekes kivitelezések születhetnek. Az alábbi összeállításban is ilyen egyszerű alapokból előteremtett többletjelentésekkel találkozhatunk, melyek kiszínezhetik a hétköznapok szürke monotonitását. Mindegy, hogy egy egyszerű kátyúról, vagy az úttest repedéséről legyen szó, esetleg egy fellökött poller, vagy betonnal kiöntött apró gödör, sérült garázsajtó. Az életben bármi vászon, ha annak használjuk, persze azért nem árt egy minimális kézügyesség. Én például esélytelen lennék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.