Hirdetés

A Samsung is akar Apple processzort



|

Úgy néz ki, a Samsung mégis gyárthat Apple A8-as processzort.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Foxconn idén 90 millió iPhone 6-ot gördítene le a gyárainak a szalagjairól, a TSMC pedig megkezdte az A8-as processzorok gyártását a következő almás telefonhoz. A pletykák eddig arról szóltak, hogy a Samsung kapacitásgondok miatt kiesik a gyártásból, és ezúttal nem lesz az Apple partnere. 

Hirdetés

Az újabb fejleményekben a Samsung egyik nevét elhallgató alkalmazottja arról árulkodott, hogy szó sincs arról, hogy a Samsung az A8-cal kapcsolatban ne tudná teljesíteni az Apple követelményeit. Szerinte a gyártási problémákat alaposan eltúlozták a jelentések, és valójában már a második negyedévben megkezdik az A8-as lapka termelését a Samsungnál. 

Mindezzel úgy tűnik, hogy mégis az eggyel korábbi forgatókönyv teljesül, ami alapján a Samsung és a TSMC ezúttal megosztják egymás közt a gyártást. Az Apple már régóta próbálkozik függetlenedni a Samsungtól, és nyitni a TSMC felé az új iPhone processzorával kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.