Hirdetés

Az iOS 7-re hasonlít majd az OS X 10.10



|

A laposabb dizájn ellenben nem lesz annyira radikálisan eltérő, mint az iOS-nél.

Hirdetés

A következő OS X a 10.10-es verziószámú lesz, amelyet egy ideje már "Syrah" kódnéven emlegetnek. Azt mindeddig nem lehetett tudni, hogy milyen újdonságokat hoz magával, de többen arra tippeltek, hogy átveszi majd az iOS 7 dizájnjegyeit. A tippek egyre inkább úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak. 

Hirdetés

A 9to5Mac jelentése Apple-vezetők megjegyzéseire hivatkozva azt állítja, hogy az új OS X laposabb dizájnt kap a Maverickshez képest, ugyanakkor a különbség nem lesz annyira radikális mértékű, mint a mobil operációs rendszer, az iOS esetében. 

Várhatóan lesznek új, az iOS 7-ből ismert effektek is, ugyanakkor ezek sem lesznek túlzóak, és nem kerülnek annyira a középpontba, mint a mobil rendszernél. Több fehér helyre is számíthatunk az egyes felületeken, de az appok, ikonok nem esnek majd át teljes ráncfelvarráson, ahogyan a színeiket sem cserélik le teljesen. A funkciókat tekintve továbbfejlesztett értesítéseket, iOS 8-cal kompatibilis AirDropot és beépített Sirit emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.