Hirdetés

Berobbant a Microsoft Zune!



|

Egy hét alatt a teljes PMP piac 9 százalékát tette magáévá a Zune

Hirdetés

Elemzők szerint az első négy nap alatt sikerült a második helyet megszereznie, már ami a digitális audiolejátszók piacát illeti.Igen komoly eredmény ez, ha azt vesszük, hogy egy teljesen új márka bevezetéséről van szó, ám ne feledjük, hogy olyan ellenfelei vannak, mint az Apple iPodja. Az Apple hasonló termékskálája megjelenésekor a Microsoft kilenc százalékával szemben 63 százalékot tudhatott magáénak.

 

 

 


 

 

 

 

 

A Zune egyébként egy merevlemezes megoldás, emiatt egy kicsit drágább is, mint az Apple iPod Nano és Shuffle modellek, hiszen ezek az olcsóbb, flash alapú memóriával szerelt készülékek. Ez utóbbi kettő itthon 45 000 és 25 000 Ft-tól kezdődően már megvásárolhatóak. Ezek tudtában a Zune várhatóan 50 000 Ft feletti kezdőáron lesz majd elérhető. De az is várható, hogy a Microsoft előbb-utóbb kiterjeszti a Zune márkanevet, és olcsóbb, flash alapú termékek is napvilágot látnak majd, hiszen a konkurencia már egy jó ideje kínál 30 000 Ft alatti termékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.