Hirdetés

iCentre néven folytatja a StarKing



|

Az új tulajdonos Magyarországra hozná a márka regionális központját.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk az Apple eszközeit itthon beszerzőknek, ugyanis a StarKing üzletlánc mától kezdve iCentre néven látogatható a Allee-ban, az Arénában és a MOM Parkban. Az új arculatot kapott, évi 1,5 milliárd forintos forgalmú Apple Premium Reseller új tulajdonosa a máltai Hili Salomone Ltd, amely idén augusztusban vásárolta meg a StarKinget.

Hirdetés


„Az iCentre-ré való átalakulás egy átfogóbb stratégia része, mely többek között a lánc széleskörű terjeszkedési tervét is magában foglalja. A Hili Salomone Ltd. Magyarországon tervezi kialakítani az iCentre regionális központját, mellyel nem titkolt céljuk a régióban való terjeszkedés és a nyitás Európa felé. A jövőbeni célok hosszú távúak, melyek között további boltok nyitása is szerepel a magyarországi hálózat mintájára, valamint a termékeladások maximalizálása a piaci részesedés növelésével párhuzamosan” – olvasható a sajtóközleményben.


A tájékoztatás alapján az új kezdet megünneplése céljából a boltokban november 5-én 15 százalék kedvezmény jár a 13 colos MacBook Air noteszgépre, november 5-12-e között pedig az összes vásárló visszakapja vásárlása értékének 5%-át az iCentre kártyán (ez a StarKing törzsvásárlói kártya utódja).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.