Hirdetés

Magyar AR. Drone bajnokság Budapesten



|

Július 30-án szombaton AR. Drone bajnokság lesz az Arena Plázában. A fődíj egy Apple iPad.

Hirdetés

 

Az AR. Drone az iOS rendszert futtató Apple eszközök (iPad, iPhone, iPod) egyik legvagányabb kiegészítője. Valójában nem más, mint egy mini helikopter, melyet Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatunk telefonunkról, vagy táblagépünkről.

 

 

A négy pici propellerrel rendelkező jármű kedves tulajdonsága, hogy két beépített kamerával is rendelkezik, így akár megfigyelésre is alkalmas lehet - feltéve persze, hogy a megfigyelt személy nem veszi észre az emberfej méretű eszközt, ami a feje felett repked.

 

 

A rendszer irányítása elvileg viszonylag egyszerű, amint azt az alábbi videó is mutatja, de aki akarja, maga is meggyőződhet erről, mert a kicsi helikopterek Július 30-án kipróbálhatóak lesznek az Arena Plázában, ahol is a Starking egy „pilóta-versenyt" is rendez. Nevezni ezen a címen lehet, a fődíj pedig egy iPad, a második helyezett egy pedig egy iPod Touch boldog gazdája lehet.

A versenyt egy oktatás is megelőzi, és az itt "végzett" pilóták, akik a versenyen is indulhatnak, fényképes jogosítványt is kapnak. Ennek birtokában - amellett, hogy immár "legálisan" irányíthatják a kicsi helikoptereket - kedvezményesen vásárolhatnak a Starking Arena Plázában található üzletében.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.