Hirdetés

Október 15-én jönnek az új iPadek



|

Október 15-én az új iPadek mellett az iOS 7.1 is megérkezik.

Hirdetés

Mivel az új iPhone-okat már bemutatta az Apple, most minden figyelem és pletyka a következő almás tabletekre irányul: minden bizonnyal még az idén megérkeznek a felfrissített Apple tabletek. A legújabb szó-beszéd szerint az iPad 5 és a retinás iPad mini október 15-én lesz bemutatva, amelynek alkalmából az Apple ismét egy önálló rendezvényt tart. 

Hirdetés

Az új iPad az eddig kiszivárgott fotók és videók szerint komoly dizájnváltáson megy keresztül: a jövőben a jelenlegi iPad minire hasonlít majd. Az iPad mini második kiadásáról leginkább csak annyit tudni, hogy végre megkaphatja a Retina kijelzőt. Néhányan úgy gondolják az elemzők közül, hogy a retinás iPad mini csak jövőre jelenik meg, idén be kell majd érjük egy enyhén felfrissített kiadással. 

Az Apple mindeddig semmit nem tett közzé hivatalosan a következő iPadjeiről, de elkerülhetetlennek tűnik, hogy még az idén megérkezzenek. Az iOS 7.1 is rövid időn belül várható, állítólag már október 15-én meg is jelenhet. Ezek mellett számíthatunk még új MacBook Próra, iMacekre és frissített Apple TV-re is ebben az évben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.