Hirdetés

Rosszul fogy az iPhone 5c?



|

Állítólag az Apple megfelezte a rendelt mobilok mennyiségét.

Hirdetés

Az Apple minden kétséget kizáróan kiváló negyedévet fog zárni, hiszen az idei iPhone okostelefonjaiból az első néhány leterített piacon csupán három nap alatt 9 millió talált gazdára, azonban a jelek szerint cupertinóban elszámolták magukat az illetékesek.

Hirdetés


Egy kínai portál belsős forrásokra hivatkozva csütörtökön azt írta, hogy az olcsóbbik iPhone 5c modell rendeléseit drasztikusan visszavágta az Apple, így naponta 300 ezer helyett már csak 150 ezer készül belőlük. Ennek oka állítólag a gyenge kereslet, amely érthető azon szempontból, hogy az 5c nem sokkal olcsóbb az 5s-nél.


Szintén árulkodó jel, hogy az Egyesült Államokban továbbra is folyamatosan hiány van az iPhone 5s-ből, míg a kistestvérét bármikor be lehet szerezni az Apple üzleteiben. Végül megemlítendő, hogy az amerikai Target áruházlánc most vasárnaptól kezdve 80 helyett már 50 dollárért is hajlandó a vásárlók után hajítani az iPhone 5c-t, amely még a durva amerikai akciók ismeretében is meglepő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.