Hirdetés

Teszt alatt az Apple A6-os processzora



|

A mintákat követve egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Apple négymagos iPad-ekkel és iPhone-okkal rukkol elő 2012-ben.

Hirdetés

2011-ben az almások két maggal erősítették a központi egység számítási kapacitását és az Asus négymagos táblája mellett elképzelhetetlennek tűnik, hogy a presztízs termékeket gyártó cég egy év előnyhöz jutassa az androidos készülékeket. Emellett már korábban is hallhattunk pletykákat miszerint az Apple négymagos ”A6 ” processzoron dolgozik, azonban hivatalos visszaigazolás erről nem érkezett.

 

 

Úgy tűnik most egy újabb darab került a helyére a kirakósban. A 9to5Mac által előbányászott információk alapján az Apple az iOS 5-ön négymagos CPU támogatását teszteli.

 

 

A 9to5Mac a legutóbbi iOS 5.1 bétában egy a magok számára utaló rejtett panelre bukkant. Ezen a panelen az egymagos A4-re "/cores/core.0" utal, a kétmagos A5-re a "/cores/core.1.", és ezt a logikát követve a "/cores/core.3," egy négymagos megoldásra vonatkozhat. Hangsúlyoznánk, hogy ez még mindig nem igazolja azt, miszerint az Apple valóban négymagos készülékekkel lép idén a piacra, azonban elég valószínűvé teszi a feltételezés alapját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.