Hirdetés

Új Apple bejelentések: iBook és Mac Mini



|

Hirdetés

A Mac Mini modellek esetében az újdonság a memória megduplázása, így 512 MB helyett már 1 gigabájt kerül a gépekbe. Ezen kívül videokártyájuk is változott, immár 32MB-os ATI Mobility Radeon 9200-as adapter dolgozik a kisméretű számítógépekben.

Ebben a családban jelenleg három kiépítés érhető el: a belépő szint 1,25GHz-es processzort, 40GB merevlemezt és egy combo optikai meghajtót (DVD olvasó és CD író) rejt magában, míg a fejlettebb modellekben 1,42GHz-es a processzor, 80GB-nyi merevlemezzel, WiFi és Bluetooth támogatással, és választásunk szerint combo meghajtóval vagy DVD íróval. Ezek ára a felszereltségtől függően 500-700 dollár.

Az új iBook G4-es modellekben 54 Mb/s-os AirPort Extreme 802.11g WiFi vezeték nélküli hálózati eszköz, Bluetooth 2.0, ATI Mobility Radeon 9550-es grafikus kártya és görgethető TrackPad található. Új biztonsági funkcióként egy olyan mozgásérzékelő is belekerült a gépekbe, mely megvédi a merevlemezt akkor, ha az iBook-ot véletlenül leejtenénk.

A belépő szintű modell 1,33 GHz-es processzorral és 60 GB-os HDD-vel kerül forgalomba, míg a fejlettebb változat 1,42 GHz-es Power PC G4 processzort, 80 GB-os merevlemezes meghajtót, 142 MHz-es frontoldali buszt, valamint 512 MB saját memóriát rejt. Áruk 1000 illetve 1200 dollár körül várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.