Hirdetés

Videó: iOS 7-es kinézetet kap az iCloud



|

Bármely Apple ID-vel rendelkező kipróbálhatja a következő verzió bétáját.

Hirdetés

Tegnap estefelé váratlan meglepetés érte az iCloud webes felületének béta verzióját használókat, ugyanis az Apple elkezdte élesben tesztelni a vállalat felhő alapú szolgáltatásait összefogó interfészének újratervezett változatát. Az iOS 7 elveit hasznosító dizájn feltehetően az ősszel fog kikerülni a béta stádiumból, párhuzamos a cég következő operációs rendszereinek kiadásával.

Hirdetés


A jelenleg elérhető béta funkcionalitás tekintetében nem változott a régi felületű elődjéhez képest, továbbá egyelőre csak a legfontosabb komponensei kaptak új ruhát, ám ez természetesen változni fog. Az Apple ID-vel rendelkezők ezen a linken maguk is kipróbálhatják a bétát, a többiek pedig a lenti videón tekinthetik meg akció közben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.