Hirdetés

Visszahívja a korábbi iPhone-töltőket az Apple



|

Az iPhone 3GS, az iPhone 4 és az iPhone 4S is érintett a túlmelegedő töltők kapcsán.

Hirdetés

Visszahívja a korábbi iPhone készülékek töltőjét az Apple, ugyanis egyes darabok túlmelegedhetnek. Az almás cég szerint az 5 wattos európai USB-s töltőegységek ritka esetekben túlmelegedhetnek és biztonságilag kockázatos lehet a használatuk. A külön árult tartozékok mellett a 2009 októbere és 2012 szeptembere között eladott iPhone 3GS, iPhone 4 és iPhone 4S készülékek mindegyike érintett. 

Hirdetés

Az újabb iPhone-okhoz már áttervezett változat jár. Akinek a régi van, annak az Apple ingyen cseréli, ha pedig már újat kellett vegyen, annak visszatéríti az árát. A töltő mellett a telefont is be kell vinni a legközelebbi Apple-partnerhez, ahol átadják az újat. 

A problémás töltők alján szürke CE jelzés és A1300-as modellszám látható. Az új, túlmelegedésektől mentes darabon A1400-as modellszám található. A hiba és a csereprogram a legtöbb európai országot érinti, köztük Magyarországot is. 

A csere részletei itt olvashatóak

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.