Hirdetés

135 millió androidos eszköz a piacon



|

A napi aktivációk száma már 550 ezernél tart.

Hirdetés

A Google tegnap publikussá tette a második negyedéves üzleti eredményeit: a vállalat tiszta nyeresége 36 százalékkal nőtt három hónap alatt, így 9,03 milliárd dolláros profittal zárult a negyedév. Az elképesztő értékek hatására a befektetők azonnal rá is vetették magukat a cég eladó részvényeire, amelyek értéke így pár óra alatt 10 százalékkal emelkedett.

 

 


Szintén nem rossz eredmény, hogy immáron 135 millió Android operációs rendszert futtató készüléket aktiváltak a világ minden tájáról, ez a szám naponta 550 ezerrel bővül. Az Android Marketen 250 ezer alkalmazás található, a letöltések száma pedig 5,3 milliárd környékére tehető.


Larry Page, a vállalat új vezérigazgatója a hatékonyabb működés érdekében átstrukturálta a céget, viszont ez közel sem jelentett létszámleépítést, három hónap alatt 2500 fővel nőtt a Google munkavállalóinak száma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.