Hirdetés

5000 milliamperes akku az ASUS új mobiljában



|

Lézeres autofókuszt kapott a megfizethetőnek ígérkező Zenfone Max hátlapi kamerája.

Hirdetés

Kissé nehezen követhető az ASUS okostelefonos portfóliója, azonban a mai napon hivatalossá vált Zenfone Max könnyen megragadhat a vásárlók memóriájában. A legnagyobb érdekességét az 5000 milliamperes akkuja jelenti, a gyártó szerint normál használat mellett több napig is bírhatja egyetlen töltéssel a telefon. Már ha nem használjuk energiabankként más eszközök töltésére, ez is megoldható.

Hirdetés


A hosszú akkus üzemidőhöz hozzájárul, hogy az ASUS Zenfone Max nem csúcskészülék. A Gorilla Glass 4 által védett, 5,5 hüvelykes IPS érintőkijelzője csak 1280×720 pixel felbontású, továbbá a négymagos és 1,2 GHz-es processzorú Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészlete is csak némi jóindulattal nevezhető középkategóriásnak. Ettől függetlenül a telefon 2 GB memóriával rendelkezik, a bővíthető háttértára pedig 16 GB kapacitású. Viszont plusz pontot ér, hogy a szokásos HSPA+ mellett LTE modem is található benne.


Úgy tűnik a vállalat az akku mellett a kamerákkal próbálja majd eladni az Android 5.0 rendszerű mobilt. Az önarcképek készítésére kitalált előlapi szenzor 5 megapixeles, 85 fokos látószöggel. A hátlapi szenzor 13 megapixeles, az érdekességeit a dupla LED-es vaku és lézeres autofókusz jelentik.


Az ASUS Zenfone Max októberben kerül majd piacra, a várható áráról egyelőre nincs információ, ám a specifikációkból ítélve megfizethetőnek ígérkezik.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.