Hirdetés

8 GB RAM-mal támad a Huawei P10 Plus



|

Február 26-án mutatkoznak be a Huawei legújabb csúcskészülékei.

Hirdetés

Ezúttal Spanyolországban került elő néhány információ a Huawei P10 Plusról. A P10 Plus a Huawei következő zászlóshajójának extra kiadása, ami a P10-et kíséri. 

Hirdetés

A kiszivárgott specifikációk természetesen nem hivatalosak, de az eddigi pletykákhoz passzolnak. Ezek alapján az 5,5 hüvelykes kijelző QHD-s felbontást kap. Alatta 8 GB RAM és 256 GB tárhely lesz, Android 7.0 rendszerrel, valamint 12 megapixeles dupla hátlapi kamerákkal. Értelemszerűen ez utóbbiakhoz dual-LED-es villanó társul. Az előlapra egy 8 megapixeles szenzor jut. A processzor az a Kirin 960 lehet, ami a szenzációsan sikerült, villámgyors Mate 9-ben is helyet kapott. 

A vételárra 799 dollárt pletykálnak, a P10 és a P10 Plus érkezésére pedig néhány hetet. 

A két készülék az idei MWC-n mutatkozik be, ezt a Huawei már többször megszellőztette. Azt nem tudni, hogy méretben lesz-e különbség, egyesek szerint a P10 Plus lekerekített képernyőt kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.