Hirdetés

A Nokia N93 a 2006-2007-es év médiatelefonja



|

Hirdetés

Az EISA a Nokia N93 által rögzített álló- és mozgóképek minőségét méltatta, emellett elismerőleg szólt a készülék sokoldalú internet- és kapcsolódási lehetőségeiről is. A szervezet a "kézben is elférő multimédiás számítógép tökéletes példájaként" aposztrofálta a Nokia N93-at. Az EISA (European Image &Sound Association; Európai Kép-, és Hangszövetség) a legnagyobb európai magazinok szerkesztőségeit tömörítő szervezet, amelynek 18 európai országban 52 rádiós, mobil elektronikai, videós és fotós magazin a tagja. Az EISA soraiba tartozó magazinok júniusban választották ki a díjazottakat. A zsűri minden évben többféle kategóriában választja ki a legjobbakat az elmúlt tizenkét hónapban bemutatott készülékek közül. A 2006 júliusától kapható Nokia N93 a nagy teljesítményű, páratlan digitális kamerás-, telefonos-, és gazdag internet-szolgáltatásokat nyújtó Nokia Nseries termékcsalád legújabb tagja. A 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikás kamerával, szinte DVD-minőségű videofelvételével, és háromszoros optikai zoomjával a Nokia N93 a képkezelés és a kommunikációs technológia fejlett kombinációját testesíti meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.