Hirdetés

A Symbian nevet is nyugdíjazza a Nokia



|

Februárban már Nokia Belle frissítés fog érkezni a megfelelő telefonokra.

Hirdetés

Tegnap apró, de annál komolyabb vihart előidéző bejelentést tettek a finnek: mint kiderült, a jövőben elhagyják a Symbian jelzés publikus használatát a korábbi operációs rendszerükkel szerelt mobiljaik esetében, innentől kezdve már csak Nokia Belle van.

 

 


A Belle név alatt az operációs rendszer kezelőfelületét kell érteni, a változástól függetlenül az OS neve továbbra is Symbian marad - a lényeg annyi, hogy a finnek el szeretnék kerülni az aktuális kezelőfelület, és a Symbian név fogyasztók körében történő asszociációját.


Ezzel együtt a gyártó sajtósai közhírré tették, hogy a „Nokia Belle" foltozás februárban fog megérkezni azon Symbian^3-as mobiljaikra, amelyek nem ezzel kerülnek ki a gyárból. A hamarosan frissíthetővé váló készülékeik: N8, E7, E6, X7, C6-01, C7, Oro.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.